“Ako je razvedena žena RASPUŠTENICA, šta je onda razvedeni muškarac”: Srpkinja postavila jednostavno pitanje i ODGOVORI PLJUŠTE, a muškarci ĆUTE!

0

Za danas jedna jako zanimljiva tema, za kou verujemo da će se svideti pre svega svim ženama. Za žene se uglavnom nalaze neki jako neugodni termini, koji ih na neki način dikredituju u društvu. Primera radi, čocvek koji ima puno žena, i koji ih menja kao čarape na nogama, jako često se zna reći da su švaleri, i čak je to nešto pozitivno vezanpo za tog muškarca. 

Sa druge strane za žene koje su isto tako imale jako puno partnera, i koje imaju po par brakova iza sebe, često znaju da kažu da su u pitanju ku rve, i još nekim pogrdnim imenima ih nazivaju, a takva pravila važe od veka vekova. Ništa se jednostavno ne menja po tom pitanju, i tak oje sve do današnjih dana. 

Mi se danas bavimo jednom mini raspravom koja je potegnuta na jednoj društvenoj mreži, a komentari su samo plljuštali. Naime, pitanje je jednostavno, ali odgovora nema, a tviter je definitivno pregoreo od odgovora, a mora se priznati da je pitanje više nego korektno. Ako je razvedena žena raspuštenica, šta je onda razvedeni muškarac?

Ovo pitanje je postavila na Tviteru korisnica koja se potpisuje kao Aleksandra, i koja je sve iznenadila sa svojim pitanjem, a odgovora ni za lek, osim sarkastičnih i duhovitih.

Preporučujemo