Jedan od najpoznatijih i najtraženijih glumaca u regiji trenutno je Goran Bogdan čiji je privatni život u fokusu javnosti od kada je obnovio svoju vezu sa glumicom Jovanom Stjiljković. Tako se vrlo često pojavljuju nove informacije o njegovom ljubavnom životu i ispostavilo se da iako je veliki šarmer i nije imao puno ljubavi i djevojaka a afera o kojoj se špekuliše je mnoge iznenadila.

Ovaj hrvatski glumac koji je roođen u Širokom Brijegu je navodno bio u vezi sa poznatom pop pjevačicom Ninom Badrić a upoznali su se na snimanju njenog spota za pjesmu Dan D u kojem se pojavljuje upravo Goran. Tada je između njih navodno planula iskra a i sama Nina je imala samo riječi hvale za svog partnera u spotu.

Ona je rekla kako je Goran izrazito talentovan ali i zgodan i lijep te da je jako sretna što je pristao da se pojavi u njenom spotu. I nakon što je ovaj njihov zajednički projekat bio završen njih dvoje su nastavili da se viđaju privatno i mediji su pisali kako su uplovili u emotivnu vezu.

Nina nije ništa htjela komentarisati a ni Goran tako da u stvari nikada nisu ni demantovali ove navode. Nina je na direktno pitanje da li je u vezi sa glumcem samo rekla kako je on sjajan momak ali da ne želi da svoj privatni život komenatriše u javnosti. Goran je također odbijao da da direktan odgovor na ovo pitanje tako da su mediji zaključili da su ipak bili u vezi ali nisu željeli da ona bude javna.

Preporučujemo