AFERA DEKOLTE O KOJOJ JE BRUJAO REGION: Jedna od najlepših žena Jugoslavije zbog ove haljine je DOBILA OTKAZ!

0

Naši prostori su jako čudni po pitanju stila života. Mnogo vjerski nastrojenih stanovnika forsira na druge neke svoje norme i konzervativan život, dok neki žele da budu moderniji kao zapadne liberalne države. Jugoslavija je također težila nekoj modernizaciji ali i disciplini i normama kulture, ali taj balans je davno nestao.

Današnje južnoslavenske države forisiraju te neke nacionalističke i vjerske ideale koji su postali samo gori poslije rata. S druge strane, dovoljno je pogledati estradne zvijezde poput Jelene Karleuše i emisije poput reality showa “Zadruga” i sličnih da vidite kako se primitivno i vulgarno ponašaju i oblače slavni ljudi današnjice. Prisjećamo se u ovom članku stanovite ljepotice Vlatke Pokos koja je izazvala skandal prije dvadeset i dvije godine kada je bila voditeljica za izbor Miss Hrvatske 2000. godine i kad se pojavila u tada kontroverznoj haljini. Na priloženoj Instagram objavi možete vidjeti tu haljinu koje se dizajnerica Monika Sablić rado prisjetila.

Vlatka je dobila otkaz radi te haljine koja je imala dekolte izrez do pupka, ali je zato stojala stvarno lijepo na njoj. HTV koji je bio organizator u to vrijeme i televizija za koju je Vlatka radila je smatrala da je haljina provokativna i vulgarna pa su Vlatku zato nogirali.

Ona je ubrzo našla drugi posao i danas izgleda jako lijepo, a rekla je da je licemjerna odluka HTV-a u to vrijeme s obzirom da je fokus emisije bio na polugolim maloljetnicama a i s obzirom da je današnja estrada puna plastičnih barbika u jeftinim grudnjacima, dok je njena haljina bila skupocjena i prefinjena.

 

 

 

Preporučujemo