Aco Pejović usred emisije presjekao Milicu Todorović sa pitanjem koji se tiče njene akcije u krevetu: PJEVAČICA OSTALA U ČUDU, A ONDA PRIZNALA ŠTA JOJ U TOME NAJVIŠE FALI (FOTO)

0

Jedna od popularnijih pjevačica iz mlađe generacije je svakaka Milica Todorović koja se ovih dana u jednoj TV emisiji požalila kako se veoma često osjeća veoma usamljeno i da nije važno da li je sam ili u emotivnoj vezi, ona se često osjeća tako. Zna se da je ona prije nekoliko mjeseci raskinula svoju vezu sa glumcem Petrom Strugarom, a kao razlog je navela da im jednostavno nije išlo zajedno, te je to objasnila na ovaj način:

“Često se osjećam usamljeno. Samoća je moj najveći strah, volim da se družim sa ljudima, komunikativna sam. I onda kad ostanem sama kod kuće, ne znam šta ću sa sobom. Pustim televizor, uzmem knjigu, ali nije to to, jer bih ja uvijek da to podijelim sa nekim. Ja želim da naučim prvo sama sa sobom da funkcionišem, jer onda možeš i sa drugima da funkcionišeš. I kad sam u vezi osjećam se usamljeno”,- da bi je nakon toga njen kolega Aco Pejović poklopio sa jednim pitanjem, i tako je nasmijao sve u studiju:

“Znate li koja je najgora poza u seksu? Kad si ti dole, a gore nam nikoga”, rekao je Aci o dobio veliki aplauz, a Milica je dodala da je zbog ljubavi jahala čak i konje, mada do tada to nikada nije radila: “Jahala sam konja, iako ne volim. Bojala sam se, ali sam sjela na konja zbog konja. On je fin gospodin i fine su to životinje. Ali mi je bilo neprijatno. Konj je kriv za sve”, istakla je ona u emisiji “Magazin In”.

 

Preporučujemo