Poznata pjevačica koja je u usponu svoje muzičke karijere bila u čperiodu devedesetih godina, je prije nekoliko dana udala svoju kćerku. Milica Jeremić je svom dugogodišnjem partneru i izabraniku Sebastijanu izgovorila sudbonosno da, te je povod za slavlje io i više nego savršen.

Slavlje se održalo u jednom luksuznom beogradskom restoranu gdje su prisustvovali najbliži članovi porodice i prijatelji Milici Jeremić. Na njihovoj svadbi bila je i naša poznata pjevačica Jelena Karleuša koja već godinama unazad ima sjajan odnos sa pjevačicom Mirom Škorić. Milica je krenula očevim stopama, te je uplovila u medicinu.

Bivši suprug pjevačice Mire Škorić je poznati doktor, a sada je odlučila i njegova kćerka da se bavi ovim poslom, a Mira je i više nego ponosna i zadovoljna zbog nje i njenog uspjeha. Pored toga što je Milica i više nego uspješna, može slobodno da se pohvali i svojim izgledom i ljepotom. S obzirom da Milica nije javna ličnost, nemamo toliko prilike da je vidimo na javim događajima, a isto tako ne možemo vidjeti ni njenog sada supruga Sebastijana.

Zna se da je on zaposlen u Beogradu u kompaniji koja se bavi izgradnjom stambenih zgrada i kompleksa koji su i više nego luksuzni. Na društvenim mrežama sada je isplivala fotografija na kojoj se jasno može vidjeti kako se Sebastijan prema svojoj Milici ophodi kao prema princezi. Putem instagrama se Milica pohvalila kako joj je super u braku i to se može vidjeti na njihovim licima, jer osmijeh i oči govore hiljadu riječi. Ako Vas zanima o čemu je riječ, kliknite ovdje.   

Preporučujemo