7 dana posle smrti supruge u telefonu pronašao slike koje NIJE OBRISALA: Život mu se u trenu raspao! (FOTO)

0

Mnoge ljubavi završe zapravo jako tragično, iako stalno gledamo emisije i filmove koji promovišu ideju da je ljubav savršena i kao u bajkama. Čak i kad se dvoje vole i dobro slažu, često se život umiješa i skrati njihovu ljubav ili je okonča zauvijek na jako tužne i nepredvidljive načine.

To se 2017. godine desilo gospodinu po imenu John Polo. On je iz Amerike i uvijek je želio da oženi svoju srednjoškolsku ljubav Michelle Mary što se na kraju i desilo. Nakon godina sretnog i lijepog zabavljanja, Michelle i John su se zaručili a kasnije i uzeli putem gradskog vjenčanja. Bili su normalno obučeni i čuvali su raskošno vjenčanje za neki kasniji datum. Život se onda umiješao i Michelle je kod doktora saznala da ima jako okrutnu bolest koja je došla do zadnjeg stadija i nije joj ostalo dugo da živi. Ubrzo je preminula i sahranjena je bez da doživi svoje vjenčanje iz snova.

John je bio vidno shrvan ovim gubitkom, a pogotovo jer je vjenčanje koje su dugo čekali bilo jako blizu. Međutim, ono što ga je baš potreslo i to jako duboko su dvije slike Michelle u vjenčanici koje je našao u njenom telefonu ubrzo nakon što je preminula.

Iako je John danas već s drugom ženom i ima kćerku, rekao je da nikad neće zaboraviti svoju prvu veliku ljubav i slike koje je našao na njenom telefonu ubrzo nakon njene smrti. Čudno je kako život zna da bude tako okrutan, ali izgleda da je ipak doživio sretan kraj.

 

 

 

Preporučujemo