6 NAJBOLJIH PRIJATELJA SMRT JE POKOSILA U JEDNOM TRENU: Ono što se dogodilo na dan sahrane je sledilo sve!

0

Smrt je nešto što nas sve čeka iza ugla jer ničiji život nije beskonačan, koliko god neki od nas to htjeli. Zato se treba potruditi da iskoristimo sve što možemo dok smo na ovoj planeti i da ispunimo svoje snove i ostvarimo nešto veliko u životu, koliko god se to činilo nemoguće.

Danas vam otkrivamo tragičnu priču šestorice prijatelja kojima su zvijezde bile naklonjene kad je u pitanju fudbal, ali se njima baš nije posrećilo da to dožive. Sve se to odigralo prije 40 godina kada su šestorica drugova od djetinjstva otišli na žurku s koje se nisu vratili živi. Toliko su bili dobri fudbaleri da su svi mislili da će oni jednog dana biti velike fudbalske zvijezde i da će svijet zauvijek pričati o njihovim budućim uspjesima. Igrali su velike utakmice, rasturali su svi podjednako i niko nije sumnjao u njihov talenat i posvećenost ovom svjetski veoma popularnom sportu.

Čekala ih je velika utakmica, ali su noć prije odlučili da izađu na tulum da se malo provedu prije utakmice. Toliko su pobjeda zaredali za svoje ekipe da su pomislili da neće niko zamjeriti ako malo lošije odigraju dan poslije. Na tom tulumu je bilo dosta opijanja i slavni rock muzičari su svirali.

Nažalost, nakon žurke su se strpali u auto i poginuli u saobraćajnoj nesreći. Na sahrani se desilo nešto nevjerovatno – prijatelj je htio ubaciti fudbalsku loptu i kad je lopta pala na pod odskočila je čak šest puta. U isto vrijeme, sunce je izbilo kroz tmurne oblake i to su svi shvatili kao njihov posljednji pozdrav.

 

 

Preporučujemo