Novo

6 jasnih znakova da vas muškarac više ne voli: Ako ovo radi, odmah ga ostavite!

Svi znamo da je ljubav smisao života i da je to nešto naljepše što nam se može desiti, a šta ako ljubavi nema sa jedne strane?

Da li ste primjetili da je vaš partner čudan prema vama od početka veze, da mu treba mnogo vremena pa čak i nekoliko sati da vam odgovori na poruke. Ako on nije iskreno zaljubljen u vas ne treba da gubite vrijeme na njega. OVdje možete pročitati nekoliko znakova koji ukazuju da vaš partner nije onaj pravi:


Ignorisanje
Ako mu za odgovor na poruku treba mnogo vremena on sigurno nije zaljubljen u vas. Oni koji su zaljubljeni jedva čekaju da vide poruku od vas.
Potrevbno mu je više prostora
Ako je muškarcu potreban prostor u vezi on nije toliko loš ali je to jedan od znakova da nije zaljubljen.

Piše poruke sa drugim djevojkama
Muškarci mnogo vole da pišu sa drugim ženama iako se nalaze u vezi, jer tako dobijaju osjećaj da su poželjniji. Muškarac koji je pravo zaljubljen neće uopšte htjeti da bude poželjan bilo kojoj drugoj ženi osim njegovoj.

Prioriteti
Ako na prvo mjesto stavlja posao, prijatelje ili neki hobi a ne vas onda je sigurno da nije zaljubljen.

Zaboravlja ono što mu govorite
Nebitno je da li su u pitanju krupne stvari ili sitnice. Muškarac koji vas iskreno voli i koji je zaljubljen u vasće raditi sve kako bi vam iz očiju tekle samo suze radosnice iz razloga što se sjetio vašeg rođendana i organizovao veliku slavlje povodom njega, ili je zapamtio vaše omiljeno vino i spremio ga da se hladi, kada dođete sa posla nakon jednog teškog dana.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Oglasi – Advertisement