4 godine su u braku a ONA ODGOREVA! Bajina žena je PRAVA BOMBA, evo zašto je KRIJE od javnosti…(FOTO)

0

U nastavku današnjeg članka malo se bavimo domaćom estradom, i idemo malo otkriti ko od poznatih pevača ima kakve supruge, i kako one zapravo izgledaju. Od onih najpoznatijih tipa Aca Lukas ii Mirosalav Ilić, apsolutno cveli Balkan zna o kome se radi, ali šta je na primer sa onih koji su malo manje zastupljeni, oni faktički nikada ne pokazuju svoje lepše polovine. 

Baja Maali Knindža je jedna od najpoznatijih izvođača stare narodne rodoljubne pesme. Ljudi u dijaspori ga itekako vole, a na njegovim nastupima je lom, a to se najbolje moglo primetiti na poslednjem njegovom nastupu, kada je ceca proslavljala 1 rođenda svoga unuka Željka, a na njoj jee po prvi puta uslikana i njegova supruga Dijana sa kojom je već u braku poslednje 4 godine. 

On je sada na svom Instagram profilu objavio sliku Dijane i sebe, ispred jednog manastira, a pozzitivni komentari su se samo redali ispod slike, inače Baja već ima 4 dece iz prethodnoga braka, a sa Dijanom ima dvoje dece za 4 godine braka, uspeh zar ne? Smiljana je njegova najstarija ćerka, koja je ujedno i najlepša, a nedavno se na Instagramu uhvatila u koštac sa Jelenom Karleušom, koja je isprozivala njenog oca da je seljak. 

Svi oni koji slušaju njegovu muziku su neotesani seljaci, a Ljiljana je u Americi gde se bavi tenisom, a voli po Instagramu da postavlja provokativne fotografije. 

Preporučujemo