3 PUTA SE ŽENIO, SVAKU ŠUTNUO KAD BI NAPUNILA 33 GODINE,ZA ĆERKU NE ŽELI DA ČUJE: Mračna strana holivudskog miljenika!

0

Tom Kruz je sasvim sigurno jedan od najpoznatijih i najuspješnijih holivudskih glumaca koji je po mnogima i jedan od najvećih zavodnika uprkos činjenici da je nizak i skoro svaka njegova partnerka je bila viša od njega.

Međutim kada je u pitanju njegov privatni život on je prilično kontroverzan a poznato je da je odani pripadnik Sajentološke crkve koja je jako rigorozna i mnogi je smatraju sektom.  Tom se ženio tri puta a prva supruga Mimi Rodžers ga je i uvela u ovu sektu kojoj je i dan danas slijepo  odan.

Na društvenim mrežama kruži jedna teorija kada je u pitanju njegov ljubavni život i po kojoj je jedan broj jako važan a radi se o broju 33. Naime prema ovoj teoriji supruga Toma Kruza mora da prođe određeni test i da ima i određeni broj godina a sve treba da odobre vođe Sajentološke crkve. Ono što se lako da provjeriti je da se glumac od svake svoje supruge razveo čim je ona napunila 33 godine što je možda i slučajnost ali mnogi vjeruju da su one pale na ispitu koji je pred njih postavila crkva a da je rok bio upravo u njihovoj 33-oj godini.

Inače broj 33 je jako značajan u sajentologiji i naziva se Majstorskim učiteljem. Tom se od svoje zadnje supruge glumice Kejti Holms razveo prije deset godina o od tada se nikada u javnosti nije pojavio sa novom partnerkom, Sa Kejti ima i kćerku Suri sa kojom nije u kontaktu već deset godina a kao razlog se navodi zabrana koju mu je dala crkva jer ona nije njihov član. Kada su u pitanju njegova djeca koju je dobio sa Nikol Kidman oni su također pripadnici ove sekte i sa njima je Tom jako blizak ali su ona svojoj majci okrenula leđa i nemaju kontakt sa njom jer nije članica crkve.

Preporučujemo