3 GODINE MI JE DOLAZILA U KUĆU, HTELA I DETE DA MI UZME! Ovako je Silvana govorila o LJUBAVNICI svog muža koju je PRETUKLA!

0

Smrt popularne Silvane Armenulić je i dalje top tema, i verovatno jedna od najvećih misterija u bivšoj Jugoslaviji. Pred njom je bila jako velika karijera, kao i celi život, ali nesretni sslučaj je doveo do toga da pogine u saobraćajnoj nesreći i na taj način ispriča najtužniju priču u bivšoj Jugoslaviji. Međutim, Silvana je bila jak oopasna devojka u svoje vreme. Početkom leta 1971. godine napisano je da je Silvana Armenulić istukla suparnicu i da je pokrenut krivični postupak protiv nje, što je i normalna i logična stvar. Radilo se o poštanskoj službenici Leposavi Jankov kojoj je Silvana, kako se navodilo, nanela teške telesne povrede.

Sutradan u bolnici “Dragiša Mišović” Leposava Jankov je dobila uverenje o teškim telesnim povredama, a ustanavljene su joj 2 povrede vratnog pršljenja, te je mogla ostati invalid do kraja života. O ovom celom slučaju pričao je i sam Radmilo Armenulić. Sve u svemu, ona je ostalaa najveća ljubav pokojnog Tome Zdravković.