Mnogo je talentovanih glumaca i glumica odraslo na ovim prostorima, a mnogi od njih su danas aktivni i izvanredno rade svoj posao. Jedna od najatraktivnijih glumica s ovih prostora je svakako 65-godišnja Mirjana Karanović koja iznova oduševljava svojom ljepotom iako je već u sedmoj deceniji života, do te mjere da joj i mlađe djevojke zavide.

Ona je otkrila još davno da redovno ide u teretanu i zato izgleda tako mladoliko i zategnuto, tako da nije ni čudo što je muškarci širom Balkana još uvijek žele. Međutim, mnogi od njih mogu samo da zavide njenom 20 godina mlađem partneru iz Bosne. Tako je, njena veza sa 20 godina mlađim glumcem Erminom Bravom iz Sarajeva je ono što je nju dovelo u žižu javnosti nekad ranije i svi su bili u šoku da ljudi mogu biti u vezi spram takve razlike u godinama. Ermin tvrdi da mu se dopala njena ljepota i damsko držanje.

Mimo toga, njih dvoje su glumili strastvene ljubavnike u pozorištu i moguće je da se upravo odatle izrodila ta ljubav, a 2004. godine su gostovali širom svijeta zajedno sa jednom hit predstavom. Ona je otkrila da joj je Ermin jedan od boljih partnera i da je veoma razuman.

Kaže da je za glumicu uvijek izazov naći nekog ko će razumjeti takav život i takvu posvećenost poslu i da je Ermin upravo takva osoba jer je igrom slučaja i on aktivan glumac i jedno vrijeme je važio za “dragulj” bosanskohercegovačke dramske scene zahvaljujući svom talentu i radu u pozorištu. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo