15 kilograma više i duga brada: Ovako danas izgleda Milan Stanković, pogledajte fotografiju iz manastira, nema šanse da ga prepoznate!

0

Milan Stanković je pjevač koji se široj publici po prvi put predstavio u najpopularnijem muzičkom takmičenjuu regiji Zvezdama Granda i to u sezoni koja je po mišljenju mnogih imala najbolje takmičare. Milan je veliku pažnju tada privukao ne samo svojim talentom i glasom nego i izgledom i stajlingom i dobio je nadimak srpski Džastin Biber.

On je tada uplovio u vezu sa Radom Manojlović i bili su dosta dugo zajedno a onda su se razišli u ne baš dobrim odnosima a kako su tvrdili krahu njihove ljubavi je najviše doprineo pritisak medija. Prije pola godine se ponovo počelo šuškati o tome da su Milan i Rada ponovo zajedno i da je on razlog zbog kojeg je pjevačica prekinula dugogodišnju vezu sa Harisom Berkovićem.

Milan se već jako dugo ne pojavljuje u javnosti i ne bavi se pjevanjem i sav se posvetio vjeri i vrijeme provodi obilazeći crkve i manastire u Srbiji. On je danas potpuno drugačiji čovjek od onog momka koji je potencirao poseban imidž na estradi i koji je bio modni uzor mladoj generaciji. On je prvi proofurao uske farmerice, dukseve sa kapuljačom i nakit a nakon nekog vremena je shvatio da estrada i javni život nisu za njega.

Mediji su pisali i da namjerava da postane monah a u skladu sa ovom duhovnom promjenom došlo je i do toga da je promijenio i svoj način ponašanja ali i stil oblačenja pa i cjelokupan izgled. Njegova najnovija fotka kruži društvenim mrežama i niko ne može da vjeruje da je u pitanju upravo Milan. Ima dugu crnu kosu koju je zavezao u rep, bradu i brkove a vidljivo se i udebljao a njegov izgled je podijelio mišljenja javnosti.