10 GODINA JE BILA SA NJIM, A NIKO NIJE ZNAO: Kad vidite koji MOĆNIK je bio ljubav Marine Visković PAŠĆE VAM VILICA

0

Jedna od poznatijih pjevačica na srpskoj estradi je Marina Visković koja je kao malo ko uspijevala da svoj privatni život krije od medija i javnosti pa se o njemu ne zna skoro ništa. Međutim, sama Marina je u jednom intervjuu progovorila o svojim roditeljima i djetinjstvu ali i o nekim ljubavima u svom životu.

Pošto je sada aktuelna tema Mundijal u Kataru na kojem učestvuje i Srbija ona je mnoge iznenadila kada je otkrila da je i sama trenirala fudbal godinama i da su je oduvijek privlačili muški sportovi kako se izrazila. Tako pjevačica danas tenira kik boks a kako je otkrila planira i da snimi rijaliti šou o svom životu. Ona je otkrila i da redovno prati dešavanja na Svjetskom prvenstvu i da jedva čeka utakmicu Srbije te da će zdušno navijati za naše fudbalere jer mnogi od njih redovno dolaze na njene nastupe.

Ona je ljubav prema sportu naslijedila od svog oca koji je radio kao profesor fizičkog vaspitanja a iako je rođena u Beogradu Marina sebe voli zvati Zemunkom jer je tamo provela veći dio svog života. Marina ima brata Darka sa kojim se kada je bila u pubertetu stalno svađala ali su danas u odličnim odnosima i najveća su podrška jedno drugom u svim životnim situacijama.

Marina je priznala da je na nju njeno formiranje kao ličnosti najveći utiacaj imala baka Vera za koju je bila posenbo vezana i od koje nije željela da se odvaja. Pjevačica je rekla i da ima kćerku dala bi joj ime po baki koja je umrla kada je ona završavala srednju školu. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo