0vo je rođena sestra Dragane Mirković! Nikada je nismo videli a prava je lepotica, evo čime se bavi! (FOTO)

0

Poslije raspada Jugoslavije, narodnjaci i turbofolk su postali dominantni žanrovi muzike i danas su izvođači ovakvih pjesama jako bogati. Za Cecu je poznato da ima neto vrijednost oko 80 miliona dolara, a neki narodnjaci sebi kupuju vile u raznim zemljama svijeta i žive rasipnički i bahato te se hvale svuda.

Dragana Mirković se ubraja među ovu buržoaziju zato što ima dosta novca od pjevačke karijere ali i od jako popularne televizije DM SAT koju ona drži. Svi znamo i da živi s porodicom u njemačkom dvorcu. U ovom članku ćemo vam otkriti ko je sestra slavne pevaljke i čime se bavi. Naime, svi znamo da mediji stalno govore o tome kako su Dragana, muž Toni i njena djeca zapravo jako prizemljeni i uljudni te nisu bahati kao većina estradnih zvijezda poput Karleuše, Cece i njima sličnih. Štaviše, čak su njihove kućne pomoćnice postale kao dio proširene porodice i jako se paze.

Skoro su otkriveni detalji o sestri Dragane Mirković za koju slabo znaju, a koja pomaže Dragani oko karijere i medijske prisutnosti. Njena sestra se zove Dušica Kumrov i dan danas je jako bliska sa svojom sestrom Draganom, te se dosta paze. Koliko se zna o njoj, toliko se i ne zna.

Razlog ovome je to što Dušica ne voli da se eksponira u medijima i voli da živi prizemljen i miran život, dalje od estradne pažnje. Pogledajte sliku ispod teksta koju smo podijelili s vama ako vas interesuje kako Dušica izgleda, mnogo liči na svoju slavnu sestru Draganu Mirković. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo