Zorana se istopila, pola je nema, čekajte da vidite njene nove slike, past će vam vilica: Nikad bolje nije izgledala: Muškarci se znoje zbog njenog dekoltea

0

Pjevačica pop muzike Zorana Pavić je večeras bila na promociji svoje nove pjesme Čekaću te, koju je objavila nakon jedne duže pauze.

Na promocijama se pojavila u jednoj uskoj plavoj haljini koja je istakla njenu figuru, a na glavi je imala veliku krunu. Ona je za ovu pjesmu uložila mnogo truda, i mnoge kolege su joj dale podršku za novi singl. Gostima koji su bili pozvani na promociju bili su Tanja Banjanin, kreator Zvonko Marković, glumac Dragan Bjelogrlić, glumica Srna Lango i još mnogo njih.


Zorana Pavić je rođena devetog juna 1965. godine i ona je srpska pop rok pjevačica. Završila je pedagošku akademiju i srenju muzičku školu. Počela je svirati harmoniku i u srednjoj je osnovala svoj rock bend sa nazivom Baby blue. U grupi Frenki je provela nekoliko godina gdje je snimila dva albuma i kao član te grupe je bila gost na zadnjoj turneji Đorđa Marjanovića po tada Sovjetkom Savezu.

Svoj prvi solo nastup je imala na festivalu Mesam, a nakon toga je prestavljala Beograd na Jugoviziji koji je bio održan 1991. godine. Osvojila je šesto mejsto, i pored toga pto nije pobjedila dobila je poziv od Zorana Predića, da se po molbi Ahmeta Sana, koji je bio vlasnik festivala Cesme, pojavi na festivalu. Tada je pobjedila i branila je boje Jugoslavije. Do sada je objavila devet albuma, u devedesetim godinama pjevala je mega hitove poput Žetva, Hoću da sam slobodna i mnoge druge…

Svoj prvi koncert je održala u Sava centru 1998. godine, koji će biti definitivno upamćen mnogo godina po mnogim aspektima.

Preporučujemo