Novo

Zorana Kesića voli cijeli region, a evo kako izgleda njegova supruga: Plavuša koja obara s nogu: Do sad je nismo vidjeli!

Svaku subotu gledamo emisiju 24 minuta koju vodi Zoran Kesić.

Ali njegovu ženu malo ko spominje, on ponekad zna objaviti sliku sa svojom ljepšom polovicom. Sa tih slika se sigurno može vidjeti da je ona zasita lijepa.
Možete i da se uvjerite u to tako što ćete pogledati sliku.

Brojna i veoma vjerna publika emisije Fajront republika koja je snimljena i koja se emitovala kroz ukupono tri sezone u produkciji televizije Foc u periodu od decembra 2008 godine do juna 2011. godine imala je priliku da svoju pažnju pokloni voditelju te emisije to jest Zoranu Kesiću.

Zahvalnost za osvajanje već pomenute pažnje publike, Kesić u najvećoj mjeri duguje svojoj duhovnosti koju je na vrlo pametan i prefinjen način imao prilike da pokaže kroz realizaciju emisije. Uglavnom kroz opaske i kroz razgovore koje je vodio sa raznim gostima emisije.

Zoran Kesić je rođen 26. jula 1976. godine u Beogradu u opštini Vračar gdje je proveo nezaboravne dane školovanja i djetinjstva. Rekao je da je imao sreće da se rodi u jednoj jako harmoničnoj i potpuno zdravoj porodici u kojoj su bile samo pozitivne emovije poput uzajamnog poštovanja i uzajamne ljubavi.

Zbog toga što on ima starijeg brata Ivana, njegovi roditelji su htjeli da imaju kao drug dijete djevojčicu koja bi se zvala Ana. Oni su prije njegovog rođenja uzeli sve stvari koje su bile namjenjene za djevojčicu jer su sve bile u roze boji. Posebno mjesto u njegovom sjećanju na djetinjsto zauzima njegova baka Milanka a kojom je provodio mnogo vremena.