Showbizz

Znate li zašto Dragana Mirković nikada ne pjeva pod tušem: Kada čujete razlog smijaćete se cijelu noć

Jedna od najpoznatijih ako ne i najpoznatija folk pjevačica na ovim prostorima jeste svakako Dragana Mirković koja već duži niz godina živi na relaciji Austrija (gdje ima razne poslove, porodicu i kompaniju) Beograd, u kojem obavlja sve poslove koji se tiču njene muzičke karijere a odakle vodi računa i o svojoj medijskoj kući DM koja se bavi propagiranjem svih vrsta muzike, mada je fokus, naravno, najviše okrenut ka folk muzici.

Ovih dana Dragana je zajedno sa svojim mužem posjetila Oktoberfest gdje je uživala u pivu i u kobasicama koje su simbol ovog festivala.
Dragana je poznata da je u dobrom odnosu sa medijima i da je spremna da uvijek odgovori na njihova pitanja i u razgovoru sa novinarom ona je izjavila zašto nikada ne pjeva pod tušem i također da bi se veoma dobro snašla u bilo kakvom cirkusu.


Ona je imala jako zanimljivo objašnjenje zbog čega ne pjeva pod tušem kao većina ljudi.
‘‘Ne pjevam pod tušem i nikada nisam razumjela ljude koji to rade i kako se ne udave kada pjevaju dok se tuširaju” izjavila je Dragana kroz smijeh i tako zabavila sve prisutne.
Također je rekla da voli konje ali da i ima interesovanja prema tigrovima kao egzotičnim životinjama, i da bi volila sa njima da radi i da ih trenira.


To bi za nju, kako je rekla , bio veliki izazov jer je po prirodi veliki avanturista.
Što se tiče tigrova nismo sigurni ali za konje smatramo da nije kasno i da bi se Dragana mogla pronaći u tome.

Oglasi – Advertisement