Živojinovići za Vaskrs doživjeli peh, uslikali stol, a svi gledaju u jedan detalj: Neviđeni blam (Foto)

0

Prije par dana došlo je vrijeme da se proslavi praznik Vaskrs. Povodom toga, mnoge poznate ličnosti su svoje trpeze podijelile na društvene mreže.

Aleksandra i Filip Živojinović proslavili su najradosniji hrišćanski praznik kod svoje kuće, u krugu porodice, te su za tu priliku, riješili da se počaste velikom gozbom.

Međutim, prema fotografiji koja se malo nakon pripreme našla na pjevačicinom Instagram storiju, piletina je ispala daleko pečenija nego što je par to planirao i s time su se složili mnogi fanovi.

Kako je tagovala svog supruga, zbog toga nije sigurno ko je bio zadužen za glavno jelo, ali da je rešije nego što bi trebalo jasno je kao dan, gledajući njenu sliku. Oni su zasigurno uživali u ukusnim zalogajima, ne mareći mnogo za peh koji im se ustvari dogodio, mada postoji mogućnost da oni vole baš ovakvu piletinu. Porodična atmosfera i ovaj veliki praznik zasigurno su im bili u prvom planu.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su se poslije tri godine veze u junu 2018. godine vjenčali u Beogradu, pred velikim brojem svjetskih poznatih zvanica, a veliki broj ljudi je ovu svadbu uporedili sa Breninom i Bobinom svadbom iz 1991. godine.

Spekuliše se da je na vjenčanje potrošeno preko 400 hiljada eura, i da su sve troškove oko svadbe kao i medeni mjesec platili i preuzeli na sebe Lepa Brena i Boba Živojinović. Kum na njihovoj svadbi je Filipu Živojinoviću bio proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić, a Aleksandra je za kuma odabrala poznatog pjevača Acu Pejovića.

Preporučujemo