ŽIKA JAKŠIĆ U VELIKIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA- Opada mu i kosa- Šta se to dešava: Svi se nadaju najboljem

0

Kako se ova pandemija sa korona virusom sve više produžava i produžava, a realno još se ne vidi da će ikada uskoro da se pronađe lijek ili vakcina protiv ovoga virusa, mada su postojale neke optimistične najave, očito je da sve to itekako loše utiče na zdravlje i na psihu ljudi i po drugim osnovama, a ne samo zbog korone. Pa je tako na posljednjim fotografijama koje su se pojavile u medijima, mnogima zapelo za oko nešto veoma neobično kada je u pitanju Žika Jakšić.

Poznato je da je ovaj voditelj uvijek imao jaku i dužu kosu, a sada su se pojavili pečati na glavi, a izvor blizak Jakšiću je otkrio i ove stvari: ” Nije on nikad presađivao kosu, iako su mnogi mislili da jeste. Prosto, takva mu je genetika. Sada ima problem, pojavili su mu se ti pečati po glavi, a glavni okidač je stres. Kako je sve počelo oko ove korone, Žika se zabrinuo, cijela situacija ga je poremetila, čak je i sam bio pozitivan na koronu”

Izvor dalje otkriva da se sve to veoma loše odrazilo na Žiku jer su mu se počeli pojavljivati pečati na glavi. Izvor je rekao i da zna da je Žika išao kod ljekara i da su mu prepisali terapiju, koju sada mora da koristi. Prema izvoru, za šest mjeseci bi sve trebalo da se sredi i da se vrati u normalu, a cijelu ovu priču je novinarima potvrdio i sam Žika koji je rekao: ” Nije ništa strašno, malo stresa, ko danas nije pod stresom, oko svega se brinemo, ali sve se to da riješiti. Kosa će da poraste, samo neka smo živi i zdravi!”

Preporučujemo