Zgrozit ćete se kad vidite kako su izgledali Mile i Marta prije 30 godina: On je i ličio na nešto a ona? Užas!

0

Danas, Mile Kitić i Marta Savić su jedan od najpoznatijih parova estrade, ali nećete vjerovati koliko su se fizički promijenili unazad 30- ak godina.

Bračni par Kitić upoznao se 1988. godine, nakon zajedničkog nastupa.

Ono što malo ko zna je da je Mile stariji čak 14 godina od Marte, ali bez obzira na to, nije bila prepreka pa se par vjenčao i tako krunisao ljubav.

Ovaj brak poznatih folkera često je na udaru javnosti zbog Miletovih navodnih nevjerstava, ali oni se ne obaziru na to i uživaju u ljubavi. Ali pjevač nikada nije krio da uživa u društvu mlađih djevojaka.

Iz braka ljubavi, imaju dvije kćerke Sanju i Elenu koje se također bave muzikom. One su tek na početku svoje karijere osvojile mnoge kako izgledom tako i glasom. Mile voli svoju suprugu kao prvog dana, pa joj apsolutno ništa ne brani, čak joj kupuje automobile i stanove.

U nastavku možete vidjeti kako je Mile izgledao 1988. godine, a ova djevojka do njega je Marta, vjerovali ili ne, ovo se desilo u godinama kada je uspjela da zavede pjevača.

Popularni folk par otvorio je vrata svoje vile koja je sređena u velikom raskošu.

Pjevači Marta Savić i Mile Kitića žive u ovom nevjerovatnom domu zajedno sa svojom kćerkom Elenom.

Marta je u jednom trenutku izjavila da zahvaljujući svom radu i trudu su uspjeli da imaju kuću iz snova, sve su stvorili sami bez pomoći.

U njihovom domu svaki dio namještaja je sama Marta birala, jer ona voli da se sama brine o kući i ne oslanja se na druge.

Svako od tri člana porodice ima svoj sprat, tako da održavaju svoj mir, i funkcionišu fenomenalno.

— Svako je na svom spratu, i često znamo da se zovemo telefonom. Super nam je, ne svađamo se i uživamo — kaže Marta.

Preporučujemo