Ženi ubacio žumanjak u usta dok je SPAVALA: Zbog onog što se desilo, SNIMAK JE POSTAO HIT (VIDEO)

0

Vejrujemo da ste do sada imali više puta priliku da na internetu vidite svakakve smicalice.

Internet je takva platforma na kojoj možete zaista pronaći sve i svašta. Iako ima dosta ružnih i nepoželjnih stvari, puno je više onih korisnih i dobrih, koje nude sve društvene mreže a i općenito internet.

U ovom članku se radi o snimci muža koji budi svoju ženu tako što joj ulijeva sirovi žumanjak u usta. Ovaj video je postao toliko viralan, nakon što je jučer objavljen na stranici klikpland.con.

Naime, origninalno je ovaj video objavio njen muž na društvenoj mreži Instagram, a objavljen je u novembru prošle godine. Dakle, video je nastao prošle godine a prikazuje Tatjanu Sbitskyu koja ima 30 godina a koja živi u ruskoj Samari, koja mirno spava, sve dok je suprug Gennady Sbitsky koji ima 35 godina nije odlučio neočekivano probuditi.

On je odlučio da joj sirovo jaje, tačnije žumance ubaci u usta, Tatjana se istog trenutka probudila i isoljunula žumanjak kako bi ulovila supruga, međutim tu je naišla na još jednu prepreku, koju nikako nije očekivala, a koju je isto tako priredio njen suprug.

Kada je ustala i u naletu da uhvati muža i da ga bar udari, zalijepila se u selotep koji je bio ljepljiv i s jedne i s druge strane, najgore je od svega što joj se cijelo lice pa i kosa zalijepili i to toliko da se nije mogla osloboditi iz te zamke.

Naravno da se muž sve vrijeme smijao i da nije pokušao da joj pomogne. Video je postao viralan te je nasmijao na stotine hiljada ljudi.

Video možete pogledati na linku OVDJE.

Preporučujemo