Novo Showbizz

Ženi od sultana u SRED EMISIJE ispao SILIKON! Nije ni primetila, gledaocima OČI ISPALE od prizora, AUUUU

Kako je krenula cijela situacija sa korona virusom, većina muzičkih zvijezda na balkanu zbog nemogućnosti održavanja nastupa, priliku da se promovišu koriste platformu You Tube, društvene mreže, ali i TV emije u kojue ih se pozove. Zato se tada trude da na bilo koji način izazovu neku situaciju o kojoj će se pričati, i to je jedan vid reklame koji je itekako validan i dozvoljen.Danas govorimo o popularnoj pjesmi Žena od sultana, koja je definitivno pokorila cijelu regiju. Za nešto manje od mjesec dana na servisu You Tube je pokupila milionske preglede. Svi je pjevaju, a što je najčudnije djeca je vole slušati. Paradoks, zar ne? Tijana Milantijević je pjevačica koja se već pojavila u Zvezdama Granda, ali je tada imala samo 14 godina Nije se nigdje poslije toga pojavljivala, već je tražila svojih 5 minuta slave.

I dočekala je tu pjesmu, zbog koje je sada apsolutno svi traže na cijelom balkanu ali i šire. Primjetno je da je uradila jako veliki broj operacija, i da je sadaa polplastična žena, a najviše je uložila u grudi i samo lice, koje je sada totaslno drugačije nego kada je bila nevina i fina devojka sa Zvezdi Granda. Sada je u Ami G Showu, privukla jako puno pažnje.

Naime obukla je plavu haljinu sa jako velikim izrezom, koji je više pokazivao nego što je sakrivao. U jednom trenutku se nagnula i gotovo cijel dojka kjoj je ispala napolje. Ognjen Amidžić nije mogao vjerovati šta je vidio u tom trenutku. U nastavku pogledajte i vi o čemu govori cijeli balkan.