Novo

Žene, prestanite! Ovako ga samo tjerate: Sedam stvari koje muškarci mrze, a žene to stalno rade!

Da li ste vi među osobama kojima je teško pronaći ljubav i idealnog partnera?

Možda toga niste svjesni, ali neke od vaših navika mogu tjerati vašeg potencijalnog partnera.

Muškarce posebno iritiraju određene stvari kod žena, a mi vam u ovom članku donosimo koje su to stvari koje muškarci ne podnose.

Pričanje o bivšima

Samo zamislite da vaš momak vama stalno priča o bivšoj djevojci. Vjerujemo da se ne biste baš prijatno osjećali. Zbog toga, nije u redu da pričate često o tome. Bolje je da se fokusirate na druge teme koje se tiču vas.

Previše šminke

Vi možda mislite da ćete bolje i ljepše izgledati sa puno šminke, ali morate imati mjeru. Muškarci vole prirodan izgled,  tako da vam ne bi trebao biti problem da vas nekada vidi i bez šminke. Vodite računa da se šminkate u skladu sa prilikama.

Pretjerana ljubomora

Sasvim je uredu da budete malo ljubomorni, ali ogromna ljubomora i potreba za kontrolom pretvara se u vrstu bolesti. Ako nekome ne vjerujete, ne trebate biti s njim. Ako se budete tako ponašali otjerat ćete ga od sebe. Morate imati malo samopoštovanja.

Nekulturno ponašanje

Niti jedan muškarac pored sebe ne želi ženu koja psuje kao kočijaš, pije puno alkohola i nekulturna je. Žena uvijek treba da bude dama, zapamtite to!

Pohlepa

Nikako nije u redu da s nekim budete samo zbog novca. Nemojte se ponižavati. Probajte same biti nezavisne i probajte nešto same zaraditi. Nikako ne trebate nekoga iskorištavati.

Drama

Ima žena koje su sklone da prave dramu, nemojte praviti scene, nego na normalan način nešto riješite. Kada žena konstantno drami, to stvara odbojnost kod muškaraca!

Oglasi – Advertisement