Novo

Žena je u prevozu otvorila dvije kesice čipsa i ljudi ne vjeruju šta je slijedeće uradila: “Ili je luda ili čisti genije”

Oni koji svakodnevno koriste javni prijevoz mogu zaista dosta toga vidjeti a i naučiti od raznih ljudi.

A oni koji ne koriste javni prijevoz, da bi se uvjerili u ovo što smo predhodno napisali, u nastavku članka pogledajte jedinstvenu metodu jedenja čipsa ove nepoznate žene.

Naime, putnici londonskog metroa prije neki dan su imali priliku da se uvjere u ono što su mislili da je neizvodljivo, a to je da je itekako moguće da se jede čips iako ste na dijeti.

Ova žena je nasred prijevoza izvukla dvije kesice čipsa i počela sa demontracijom koja je jako brzo priukla pažnju apsolutno svakog putnika. Njena metoda je bila slijedeća:

Čips bi olizala, a zatim ga spustila u kesu za iskorišćeni čips, a nakon toga bi uzela još jedan svježi čips.

U svijetu tehnologije i očekivalo se da će ovaj prizor biti snimljen, što je naravno, tako i bilo, snimak se pojavio na svim društvenim mrežama te je jako brzo postao viralan.

“Tako se jede čips na keto dijeti!”.

“Osjetila je ukus, a unijela nula kalorija. Svaka čast”.

“Dajte ovoj ženi Nobelovu nagradu”, pišu oduševljeni posmatrači.

Međutim, ima i onih koji misle da ova žena ima neki oblik opsesivno komplusivnog poremećaja ili još gore nekakav neurološki poremećaj.

Ali, ima i onih koji se u šali pitaju za koga li čuva onaj olizani čips.

Bilo kako bilo, ova žena je postala apsolutni hit na društvenim mrežama, a nadamo se da će se oglasiti i objasniti nam šta stoji iza ovakvog postupka.