ZEMUNCI SU MAFIJAŠKI PREPISIVAČI! ŠOKANTNO! Šiptar i Kum ukrali ideju od okorelih italijanskih krimosa i OTELI 50 MILIONA €!

0

Topla voda se ne izmišlja, a tako je najčešće i u kriminalu. Pripadnici Zemunskog klana, a vrlo vjerovatno i same vođe, Dušan Spadojević Šiptar i Mile Luković Kum, na početku “karijere” konsultovali su “udžbenike” mafije. Tražili su, a na kraju su i pronašli ono najsurovije, ali i najunosnije. Svoj strašni recept prepisali su od najjačih, odnosno od najmoćnije mafijaške organizacije na svijetu, italijanske Ndrangete. Upravo je ovih dana u Rimu počelo jedno od najvećih suđenja ovoj kriminalnoh organizaciji, većoj od samog pravosudno obračuna s kraja osamdesetih godina, kada je italijanski tužilac Đovani Falkone riješio glave moćne Koza nostre u takozvanom Maksi procesu.

Uništio je čitavu sicilijansku mafiju, a na kraju je platio najskuplju cijenu. Nakon nekoliko godina ubijen je u atentatu u kojem je korišteno više od tone dinamita. Otmice su upravo ono što su zemunci prepisali od Ndrangete, mafijaške organizacije iz Kalabrije, koja je trenutno vjerovatno najmoćnija kriminalna hobotnica na svijetu.

Preporučujemo