Novo Showbizz

Željko Mitrović javno ponizio novinarku, obrukao je kao niko: Svi bruje o njegovoj objavi!

Osnivač, vlasnik i direktor Pink medija Željko Mitrović se na svom Twitteru oglasio sa porukom u kojoj je rekao šta misli o pozivu za intervju glavne urednice Cinsa. 

” Naravno da može. Dao bih vam intervju, ali potrebno je da ispunite tri uslova. Prvi je da pronađete novinara koji zna sva slova i koji nije mnogo glup. Drugi je da mi kažete kako se finansirate i da li obaveze državi plaćate uredno, i treće jeste da nemate koronu.

Mitrović je ove direktne i jasne poruke uputio glavnoj urednici Cinsa kao odgovora na njen jako bezobrazan tvit.

“Još jednom ću Željku Mitroviću da ponudim da organizujemo intervju i da pričamo umjesto da pričamo svakakve gluposti po društvenim mrežama.”

Željko važi za medijskog maga i jednog od najmoćnijih ljudi u šou biznisu Srbije. Rođen je 31. maja 1967. godine u Beogradu. Njegova majka je Milka a otac Dragan i on je 2000. godine preminuo. U svom rodnom gradu je išao u osnovnu školu i u gimnaziju. Studirao je na Pravnom fakultetu ali ga nije završio. Htio  je da upiše džez akademiju Berkli, ali nije imao dovoljnu svotu novca koja je bila potreban kako bi se školovanje pokrenulo. Na Berlicu je studirao engleski jezik u oblasti menadžmenta. Sa Sonjom Mitrović Hani se oženio 1990. godine i sa njom ima kćerku Sandru i na kon dvije godine je dobio i sina Aleksandra. Sa Sonjom se razveo 1994. godine ali su ostali u dobrim odnosima. Čak joj je dao i studio koji je osnovao 1988. godine.