Novo Showbizz

Željko i Jovana pokazali novu vilu: Vrijedi čitavo bogastvo: Jedan detalj će vas raspametiti!

Ovaj najpoznatiji par zaista uživa u luksuzu.

Željko i Jovana Joksimović već par mjeseci žive u luksuznoj vili na Senjaku, koju su prošle godine kupili za čak 2,5 miliona eura od Ivane Mišković i Gorana Karića!

Njihova kuća se nalazi na Senjaku, jednoj od najskupljih lokacija u Beogradu, a veličina placa je čak 20 ari, što je i više nego prosjek za to elitno naselje.

Komšije još nisu uspjeli da ih bolje upoznaju ali tvrde da su zaista ljubazni.

“Viđamo svaki dan i Jovanu i Željka, vrlo su aktivni. Jovanu sretnemo inače po podne, kada se vraća kući sa dječicom, a Željka negdje oko 10-11 prije podne kako odlazi ka centru gradu. Jako su ljubazni, uvijek se lijepo jave, ali do sada nismo pričali, niti su oni sa bilo kim odavdje razvili neki dublji odnos. Gledaju samo svoja posla.

Mi nismo ni znali da se ta kuća prodaje, oni su to vjerovatno dogovorili sa Ivanom i Goranom jer se druže već godinama. Ono što samo znam jeste da je ta vila jedna od najboljih u ovom kraju, zaista je puno novca uloženo u nju, tako da Jovana i Željko sigurno nisu pogriješili što su je kupili”, rekao nam je jedan od njihovih komšija kojeg smo zatekli u šetnji tog dana.

Njihov novi dom ima šest spavaćih soba, prostranu trpezariju i kuhinju, koja se nastavlja iz luksuzno opremljene dnevne sobe, nekoliko kupatila i još nekoliko prostorija koje su namenjene za opuštanje, čitanje, a uskoro i učenje, kada njihovi nasljednici krenu u školu.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

 

Oglasi – Advertisement