Novo Showbizz

Zbog ove Zadrugarke se Gile razveo?! Pričala je da je trudna s njim: Čekajte dok čujete ko je ona!

Poznati pjevač Amar Gile Jašarspahić početkom ove godine razveo se poslije skoro četiri godine braka.

Ena Sarajlić i Gile još od decembra prošle godine ne žive zajedno, a u februaru su pokrenuli brakorazvodnu parnicu pred sudom.

Amar Gile je i sam potvrdio ovu priču:

– Jesam razveo sam se. Nije nam išlo u braku, pa smo odlučili da svako ode na svoju stranu. Ja uredno plaćam alimentaciju i koristim svaki slobodan trenutak kada nemam nastupe i koncerte da provedem sa sinom – izjavio je pjevač.

Nakon toga, pojavila se i priča da je zadrugarka Nataša Radan razlog njegovog razvoda, s obzirom da je prethodno imao aferu s njom na šta je Gile ovako reagovao:

Pri samom početku intervjua za jednu televiziju, pjevač je najavio da će odgovoriti i na ovo pitanje. Na informaciju koju je Nataša izjavila u rijalitiju kako je možda trudna sa pjevačem, on je jednostavno odgovorio: “Neka rodi bebu, dat ćemo mu lijepo ime.”

Međutim, oštro je demantovao bilo kakvu vezu sa Natašom još prije nekoliko mjeseci.

Koliko je ovo znala njegova supruga ili nije, ne ulazimo u to, ali je jasno da se na Enu odrazila Zadruga, njegov noćni život i opijanje ili nešto treće jer je Ena u ovu 2020. godinu odlučila krenuti kao Ena, bez njegovog prezimena. Dakle, plavokosa Kakanjka svoj Instagram profil je vodila do sad pod imenom Ena Jašarspahić, pratila je supruga, kao i on nju, objavljivali su zajedničke fotke, a sad je svemu tome došao kraj. Izbrisala je sve zajedničke trenutke zabilježene kamerom koje su bile objavljene na njenom ličnom blogu, otpratila je sada bivšeg supruga i nastavila pod samo svojim imenom Ena.

Oglasi – Advertisement