Showbizz

Zbog njega je stekla slavu i bogastvo, ovo je muž Jane Todorović: Zinut ćete kad ga vidite: Zar ovako izgleda? (Foto)

Poznata folk pjevačica Jana Todorovič, kojoj je pravo ime ustvari Dragana, važi za jednu od najtraženijih pjevačica u cijelom regionu.

Ona već godinama radi i nastupa, a kako je ispričala u emisiji “Amidži šou”, odlučila je da promijeni svoje ima kada se pojavila na našoj estradnoj sceni iz razloga što je tada bilo jako puno velikih zvijezda koje su imale isto ime kao i ona.

Ona je davno priznala da joj nije bilo nimalo lako da postigne ono što je do sada, a njeni roditelji su morali čak da prodaju traktor kako bi ona snimila pjesmu. Ali, njen život se potpuno promijenio kada je upoznala svog sadašnjeg muža Ivana Todorovića. Jana je uvijek isticala da je upravo on bio taj koji joj je mnogo pomogao i trudio se da njen talenat prikaže svijetu kako najblje umije.

Njih svoje su u braku već 25 godina, vjenčali su se daven 1995. godine, a 2006. godine, Jana je na svijet donijela njihovo prvo dijete, kćerku kojoj su dali ime Kristina Džulijen. Porodila se u Las Vegasu.

Ono što je jako interesantno je činjenica da Janin privatni život nikada nisu pratili ama baš nikakvi skandali, i da ona stvarno uživa u skladnom braku. Razlog tome je što svoju kćerku i muža nikada ne potencira u javnosti.

Ona i njen suprug su se nedavno riješili oprobati i u ugostiteljstvu, te su tim povodom otvorili restoran u glavnom gradu Srbije, Beogradu, a pjevačica, koju krase u potpunosti prirodne obline, nastupa četiri puta sedmično i nikako ne planira da stane.

Oglasi – Advertisement