Zbog minića Jovane Joksimović u jutarnjem, cijeli region se digao na noge: Nije moglo kraće, vidi se sve: Slika uznemirila javnost!

0

Jovana Joksimović, poznata srpska voditeljka, je ovog puta vodila Jutarnji program u izuzetno kratkoj haljini.

Njene duge noge su izazvale buru komentara na društvenim mrežama, s obzirom da su bile prve u planu.

Jovana zasigurno važi za jednu od najzgodnijih dama na javnoj sceni, jednom od posljednjih odjevnih kombinacija, ona je privukla zaista mnogo pažnje.

Emisiju je vodila u mini suknji, kao gornji dio imala je rolku, te je nakon slike koja je postavljena na društvene mreže, ovaj stajling izazvao lavinu komplimenata na račun atributa Jovane Joksimović.

I sama voditeljka je prokomentarisala to što često njene odjevne kombinacije podižu prašinu, te je tim povodom objavila tako fotografiju gdje se nalazila u drugačijem izdanju, bijelim pantalonama, ali i u sakou, pa je zatim napisala:

Da ne bude da sam u minićima stalno.

Jovana Joksimović je srpska televizijska voditeljka. Rođena je 25. aprila 1981. godine u Beogradu, gdje i danas živi. Udata je za poznatog pjevača Željka Joksimovića. Završila je Akademiju umjetnosti BK univerziteta, smjer menadžment u umjetnosti. Ona je čak pet godina bila u vezi sa bivšim direktorom BK televizije, Aleksandrom Zeremskim. Početkom ljeta 2008. godine par se vjerio, ali nakon samo petnaest dana su se rastali. Poslije Evrovizije, Jovana je počela da se zabavlja sa Željkom Joksimovićem. 14. februara 2011. godine par se vjerio, ali tri dana kasnije su raskinuli zbog nesuglasica. U martu iste godine mediji su pisali o Jovaninoj navodnoj preljubi sa košarkašem Aleksandrom Sašom Đorđevićem, Željko je stao u zaštitu svoje bivše djevojke i vrlo brzo su se pomirili.

Preporučujemo