Zavirite i vi u SUPER LUKSUZNU vilu Seke Aleksić: Ženama će posebno jedan detalj ODUZETI DAH (FOTO)

0

Seka Aleskić je pjevačica koja je preko noći eksplodirala i stekla veliku slavu, a u prilog tome ide i pjesma “Crno i zlatno” koja je oduvala svu konkurenciju i danas predstavlja jedan od evergrina folk muzike.

A da li ste znali gdje ova popularna pjevačica živi? Kada pogledate bit će vam jasno da je Seka zaradila mnogo novca na svojim pjesmama.

Većina današnjih zvijezda imaju luksuzne stanove ili vile od kojih naprosto zastaje dah, ali Seka Aleksić se od svojih kolegica razlikuje jer nije željela da živi u Beogradu, te je samo jednostavno otišla u Staru Pazovu, gdje je kupila ogromni plac gdje je zajedno sa svojim suprugom napravila ogromnu vilu koja je koštala vrtoglavih 500.000 evra.

Ova predivna i velika vila prostire se nas 450 kvadrata zemljišta, uz ogromni bazen, veliki zid i ogromno dvorište.
U cijeloj vili dominira bijela boja, a dvorište je ispunjeno raznim cvjetovima, dok u vili se isto tako može pronaći mnogo cvijeća, kao i veliki broj ikona. Ono na čemu bi joj zavidjele mnoge žene jeste jedna posebna soba u kojoj ima veliki broj pari cipela, gdje je Seka rekla da ni sama ne zna koliko ih ima.

Kako se vama čini unutrašnjost njene vile? Pišite nam u komentare vaše utiske.

Preporučujemo