Novo

Zarađuje na hiljade eura, vozi Porše i nosi Rolex i Armani: Tek sad je pokazao skromnu kuću u kojoj je odrastao, a otac mu je sveštenik na selu!

U ovom periodu se pojavilo jedno novo zanimanje koje se naziva influencer.

Taj posao je dobar za ljude koji su dobri sa kamerama, i koji će biti zanimljivi ljudima koji bi ih gledlai. Ovu ideju možete realizovati na Youtubu i možete pokazati koliko ste pametni i kreativini. Ovaj posao se može raditi uporedo dok idete u srednju školu ili na fakultet, međutim ukoliko uložite dovoljno truda i ako imate malo sreće možete zaraditi ogromne novce.

Možete postati popularni i zaraditi novac sa kojim možete kupiti sve ono o čemu ste sanjali. Trenutno najpoznatiji Youtuber na našim prostorima je momak koji se zove Bogan Ilić, i on je na internatu poznatiji kao Baka Prase. On je danas najpiznatiji i najuspješniji lik koji se nalazi na društvenim mrežama i koji tako zarađuje za život. On nije uvijek bio bogat, ali međutim on se danas može pohvaliti sa skupim automobilom, sa stanom i sa mnogo drugih stvari.

On je povodom toga odlučio snimiti video i postavio ga je na svoj Youtube kanal itako pokazao u kakvom luksuzu on živi. Najbolja stvar povodom toga jeste što je on to sve ostvario uz svoj trud i naporan rad. U video koji je objavio je otišao u svoju kuču u kojoj je odrasta i pokazao je u kakvoj obitelji je odrastao, a tu se i saznalo da mu je otac svećenik. On je primjer da uz veliki trud i rad možete postići sve i imati sve što želite, samo je mnogo bitno da pronađete pravi put.

Oglasi – Advertisement