Zadnjica na kojoj će svi da vam zavide: Dovoljno je raditi ove vježbe 5 minuta dnevno!

0

Vrlo brzo idete na ljetovanje, jedva čekate da se skinete u kupaći kostim, međutim imate mali problem: nakupljeno salo i celulit koji vam se nalazi u dijelu stražnjice i bokova.

Vrlo je važno znati efikasnu vježbu za ”podizanje stražnjice”.

Evo kako ćete zategnuti vaše tijelo, a zadnjicu ćete dovesti do samog savršenstva.

Letovanje vam se polako kuca na vrata, a vi od obaveza niste stigli da češće posjećujete teretanu, pilates ili aerobik. Mi ćemo vam dati par savjeta kako da za samo pet minuta dnevno dovedete svoju liniju do savršenstva.

Ovo su jednostavne vježbe koje možete raditi kod kuće i zadiviti sve na plaži svojim mišićima i čvstom zadnjicom.

Otvoreni čučanj nogu

Raširite noge, uspravite gornji dio tijela te se spuštajte u čučnjeve. Stražnjicu što više izbacite prema van, a ruke ispružite ispred sebe.

Ovu vježbu ponovite 15 puta, a ako želite još brži učinak radite više serija po 15.

Most s podizanjem nogu

Zauzmite isti položaj kao u vježbi čučnjeva, ali ovoaj put ispružite i podignite jednu nogu u zrak te dižite trbuh, stražnjicu i nogu prema gore te se spuštajte prema dole. Težište mora biti i dalje na ramenima i rukama koji su položeni na tlo.

Ovu vježbu trebate ponoviti 15 puta s jednom nogom i 15 puta s drugom nogom u zraku.

‘Crossover’ ispružene noge

Obavezno završite sve ove vježbe prije ‘crossovera’, a nakon toga završite vježbu prije nego promijenite nogu. U toku vježbanja sedmog koraka, ispružite nogu do kraja i podignite je u zrak i spustite ali ne skroz do tla, u najprije u lijevo, pa u desno od spuštene noge.

Preporučujemo