Zabranjeno joj je da vidi sina: Severina uplakana, a sad se oglasio i Igor Kojić: Evo šta nam je Milan uradio!

0
166

Igor Kojić je po ne znamo koji put stao u odbranu supruge Severine, koja se ponovo javno prepire s bivšim partnerom Milanom Popovićem sa kojim ima sina.

Poznato je svima da Severina nije uspjela da vidi sina u sudski propisano vrijeme, Milan je izjavio da je obavijestio pjevačicu da je sa dječakom u samoizolaciji jer je putovao u Austriju na zimovanje, a nakon toga se pojavila priča da je pjevačicu policija zatvorila u samoizolaciju, a to Igor sve demantuje.

– Ovaj čovjek po ne znam ni sam koji put izmišlja priče i plasira ih u medije ne bi li tako diskreditovao moju suprugu kao ženu i kao majku, učinio je konfliktnom i bahatom osobom, da ne kažem nešto što je gore – napisao je Kojić na svom Instagram profilu te objasnio:

– Prava istina je da smo supruga i ja ušli u Srbiju 12. marta iz Hrvatske, ne iz Švajcarske. Vanredno stanje i sve mjere izolacije su uvedene od 16. marta. Jedina je istina da ovaj čovjek nije htio da preda dijete njegovoj majci na pet sati druženja, nakon što ga nije vidjela cijelih pet dana, a samo desetak puta u posljednja 4 mjeseca.

Proglasio je samoizolaciju, prijavio nadležnim organima sebe i moju suprugu kako bi na taj način izolovao dijete od majke, a ne od virusa korone. Pa kakav to čovjek moraš da budeš da u ovo vrijeme, kad treba da budemo zajedno i najveća podrška jedni drugima, koristiš situaciju za lične potrebe blaćenja druge osobe, što privatno, što putem medija, i to majku svog djeteta, ne tuđeg nego svoga djeteta…

To ne rade ljudi, to ne rade životinje, to rade samo duboko nesretne osobe – poručio je Igor Kojić, suprug Severine.

Loading..