Žabac skočio od sreće zbog trudne Miljane! Hoće da uđe u rijaliti da njeguje ljubavnicu, a ovako je reagovao muž Milojko!

0
409

Nedavno se pročula vijest kako je Miljana Božić koja ima dvadeset godina u drugom stanju sa njenim ljubavnikom Nemanjom Stamatovićem Žapcem koji ima čak šezdeset godina, i koji je kada je čuo ovu vijest bio sretniji nego ikada.

Rekao je da je dobio mnogo poziva i da su mu govorili da je njegova ljubavnica trudna, rekao je da bi volio da ima djevojčicu.

Svi koji su gledali su vidjeli da je ona bila sa mnom a ne sa svojim mužem Milojkom. I ubijeđen sam da je dijete koje ona nosi moje. Milojko je njena prošlost i ona nema potrebe da više traži išta sa njim. Odlučio sam da je najbolje da napravim svadbu, i kada mi se pruži prva prilika zaprosit ću Miljanu- rekao je Nemanja.

Miljana je imala muža koji ima sedamdeset i četiri godine i kako se govori on nije bi potresen kada je čuo da njegova žena ima dijete sa drugim muškarcem. Nije me briga što je ona trudna, ko god da je odac ja mu želim svu sreću. Rekao sam u mnogo navrata da sam je oženio na silu. Neka se razvede od mene i neka nađe koga hoće i neka se na kraju za njega uda- rekao je Milojko.


Volio bih ući unutra kako bih pazio na Miljanu. Svi zanju da su rijalitiji stresni za sve a pogotovo za trudnicu, ali shvatam da ona mora da ispoštuje ugovor koji je potpisala. Mislim da bi bila sigurnija kada bih ja bio pored nje, saopštio je Žabac.

Loading..