Za samo 6 minuta povećala grudi za 3 broja: Sačuvajte novac za nešto drugo jer vam za plastičnu operaciju nakon ovoga neće trebati!

0

Poznata blogerka Natali Boučer je napravila pravu pometnju kada je svima pokazala svoj trik za povećanje grudi.

Vjerujemo da ste se u životu sreli sa par jednom ženskom osobom koja se žalila na svoje tijelo, konkretno na grudi. Iako su na našim prostorima manje zastupljene plastične operacije djevojke se snalaze na razne načine.

Ukoliko perfektno pogodite kombinaciju svetlosti i sjenke možete da učinite da vaše grudi vizuelno izgledaju dosta veće.

Blogerka iz Australije Natali Boučer je dovela do velike pomutnje u svijetu šminkanja, u trenutku kada je objavila video u kojem pokazuje kako se samo koristeći šminku može povećati poprsje, prenio je Independent.

Boučer je u videu, koji je nakon što je objavljen pogledan više od 3,7 miliona puta, dokazala da šminku ne morate samo da nosite na licu kada je povećala svoje grudi za čak tri broja. Koristila je samo jedan trik a on se naziva konturisanje.

Tehnika o kojoj se radi je poznata i postoji već neko vrijeme, ali  sada je postala dosta popularnija uz pomoć poznatima kao što Kim Kardašijan, koji je koriste uglavnom iz razloga kako bi istakle svoje jagodice.

Ali se sada čini da se konturiranje prebacilo i malo niže od lica.

Nebitno da li vi željeli da samo poboljšati ono što imate ili poput nje koja je htjela da pravi zaista velike i drastične promjene, slijedite njena uputstva i za šest minuta ćete imati veće grudi (barem neko vrijeme).

Preporučujemo