Novo Showbizz

Vučićeva kćerka postala HIT na Internetu: Svojom odjećom ostavila sve u čudu, morao se oglasiti i njen OTAC (FOTO)

Predsjednik Srbije postao je jedan od najpoznatijih političara ne samo u Srbiji i regionu, nego i u cijeloj Europi. Naime, on je vrlo često u službenim posjetama europskim zemljama, gdje se sastaje sa zvaničnicima velikih europskih sila kako bi se zalagao za ekonomski napredak Srbije. On je također postao poznat i zbog svojih stavova vezanih za epidemiju korona virusa, ali i pitanje Kosova i Metohije, za koje se striktno oglasio da ne dolazi u obzir nikakvo priznavanje, ali također da je spreman sada trenutno ostaviti sve po strani i sarađivati sa Kosovom na ekonomskom planu.

Upravo zbog toga su on, ali i predstavnici vlasti u Kosovu, nedavno otišli u Vašington, gdje su se sastali sa američkim predsjednikom i potpisali ekonomski sporazum između ovih država. Kao i uvijek, javnost je prilično podijeljena, pa tako neki smatraju ovaj potez odličnim, dok drugi misle da ih to vodi u propast. Bilo kako bilo, Vučić stoički podnosi i sve kritike protiv njega, te kaže kako ga to ni najmanje ne dodiruje, sve dok je isključivo na njegov račun. Naime, on je kao visoki dužnosnik dosta eksponiran u javnosti, ali isto tako svoj privatni život nikako ne voli da objavljuje u javnosti. On smatra da je nepotrebno da se njegova supruga i djeca izlažu dodatnom pritisku javnosti samo zato što je on predsjednik Srbije.

Ipak, i sam predsjednik nekada voli da se pohvali uspjesima svoje djece, pa je tako jednom prilikom podijelio sliku sa svojom kćerkom Milicom na društvenim mrežama. Ona je tada nosila tradicionalnu rusku nošnju, jer je nastupala na Olimpijadi znanja u Ruskoj školi, a ponosni otac je objavio sliku i napisao: „Tatino sunce.“