Vučić gostovao na RTS-u, a o voditelju priča cijeli Balkan: Zar je moguće da je Predsjedniku uradio ovo: Srbija plače od smijeha(FOTO)

0

Aleksandar Vučić predsjednik Srbije, kao političar ostavlja dojam kao neko ko u ovo teško doba pandemije uopšte ne spava i ne odmara.

On se svakog dana na raznim televizijama pokazuje desetak puta, a svako večer je gost na nekoj od televizija. Stalno je u medijima, a uprokos tome opet nekako stiže i da stigne u sve dijelove Srbije ukoliko postoji potreba. Međutim, bez obzira na to mnogi misle da je Vučić ovu situaciju iskoristio u predizborne svrhe, zbog toga što će izbori u Srbiji uskoro.

Nez obzira na sve, Vučić je lice koje ljudi žele da čuju na TV, a i TV kuće ga uvijek žele ugostiti, te je tako prije nekoliko večeri Vučić gostovao i na RTS-u a u emisiji je govorio o svim problemima sa kojim se Srbija danas bori. Međutim, Vučić nije bio u fokusu ove emisije nego je to bio voditelj emisije iz jako neobičnog razloga.

Voditelj koji se zove Zoran Stanojević je vodio emisiju, ali ono po čemu će ovaj intervu biti posebno upamćen su neke gestikulacije voditelja tokom razgovora kao i neki zaista čudni izrazi lica koje je pravio tokom cijele emisije.

Kao što to i inače biva, odmah su neki od korisnika društvenih mreža te njegove face iskoristili tako što su krenule montaže koje su nasmijale mnoge. Nismo u poznati sa time šta je Vučić u tom trenutku govorio ali je izraz vodteilja više nego smješan. Mnoge montaže su pokušale da objasne šta se zapravo desilo u tim trenucima i šta je natjeralo ovog voditelja da napravi facu kao da se prepao od nečega što je najgore na svijetu.

Preporučujemo