Novo Savjeti

Vježba za stražnjicu iz snova, a ova djevojka je pokazala kako se radi: Svi ovo možete lako postići! (Video)

Tammy Hembrow fitness influencerica pokazala je čemu duguje stražnjicu o kojoj mnoge djevojke sanjaju. 

U prostorijama svog doma izvela je četiri vježbe koje ciljaju na gluteus. Kako bi dala što bolji uvid, obukla je bijele uske tajice i kratki top iste boje i tako istaknula svaki mišić na svom tijelu.

Na njenom popisu prva vježba je ona koja podiže i zateže stražnjicu a zove se fire hydrant. Radi se o vježbi sličnoj magarećem udarcu samo što je noge potrebno pomicati u stranu, a ne iza sebe.

Druga vježba je bow taps, vježba za koju se ostaje u istoj poziciji kao i u prvom slučaju, dok se noga podiže u zrak radeći polukrug prvo prema van pa unutra. A onda se isti postupak ponavlja drugom nogom.

Za treću vježbu trebate ustati a u ruke uzmite bučice ili utege a ako ih nemate mogu poslužiti i bočice sa vodom. Radi se o side lunge shiftu, to su takozvani iskoraci u stranu kod kojih se težina tijela premješta s jedne na drugu nogu.

Na samom kraju, dodaje se i elastična traka koju trebate staviti iznad koljena. U rukama su idalje bučice pa se podizanjem iz čučnjeva lijeva noga izbacuje u stranu i vraća u početni položaj, a nakon toga ponavlja se postupak sa desnom nogom.

Ova influencerica je mnogima dala ideju, a njeni pratitelji su je nagradili sa 213 hiljada lajkova u samo dva dana, a to dokazuje koliko je omiljena u Instagram fitness zajednici.

Na koji način to Tammy radi možete pogledati na linku OVDJE.

Oglasi – Advertisement