Viki Miljković doživjela dramu usred noći, njen sin je zapomagao, nije mogao da ustane: Hitno su ga odveli doktoru, imao je teške vijesti za njih!

0

Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške su preživjeli pravu dramu kada je njihov tada sedmogodišnji sin jednog jutra ostao paralizovan.

Kada se zdravstveno stanje Andreja Taškovića, njihovog sina pogoršalo, on nije mogao da stane na noge jer su mu se stopala zgrčila, a potkoljenice su mu bile tvrde kao kamen, tako je tada ispričala pjevačica.

– Andrej je nekoliko dana imao temperaturu koju nikako nismo mogli da skinemo sirupima, kupanjem, rakijskim oblogama… Nije pomogao nijedan zvanični ili bapski lijek. Išli smo kod ljekara, uradili analize krvi i to je trajalo nekoliko dana, a onda je temperatura spala i to je bilo prvo veče da je Andrej normalno spavao. Taman kada sam pomislila da je sve prošlo, probudio me njegov plač: Zapomagao je kako ne može da stane na noge. Ti trenuci su bili strašni – ne ponovilo se! – rekla je svojevremeno Viki u intervjuu za jedan magazin.

Odmah joj je bilo jasno da je riječ o mišićnom spazmu i tako je i navela pjevačica. Ali ono što nije mogla da razumije jeste zašto se dešava u oba donja eksremiteta.

Na svu sreću, analize su pokazale da su u pitanju virusi koji su podivljalu u njegovom tijelu, a njihova vrijednost bila je uvećana čak 30 do 40 puta u odnosu na dozvoljeno.

Srećom, njen sin, mali Andrej se potpuno oporavio, i nakon nalaza pokazano je da je u potpunosti zdrav.

Iako su pretrpili pravu dramu ova je porodica opet na okupu sretna i bez ikakvih zdravstvenih problema. Malom Andreju želimo da mu se nikada ovo ne ponovi.

https://www.instagram.com/p/B6vJeBjg5Ma/?utm_source=ig_embed

Preporučujemo