Novo Showbizz

Viki jedva zadržava suze: “Ostala sam bez oba roditelja…”Slomljena od bola po prvi put progovorila o gubitku majke (Foto)

Na kraju vanrednog stanja napokon je nastavljeno  snimanje najpopularnijeg muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a pjevačica i ujedno i članica žirija Violeta Viki Miljković,  rekla je par stvari o nedavnom gubitku majke.

Ova poznata pjevačica je priznala da joj je posao i te kako nedostajao.

– Sve ovo što se desilo se desilo sa razlogom. Zaboravili smo na sitnice koje čine naše život. Potrebno je da im se okrenemo, i  da posvetimo više vremena našim porodicama – rekla je za alo.

Ona je i dalje u žalosti zbog gubitka svoje majke Zorice i ističe da se do zadnjeg dana  nadala da će njena najveća životna podrška izdržati bitku za  svoj život.

– Bila sam jako vezana za moju majku, to svi znaju koji me privatno poznaju. Sada sam ostala bez oba roditelja. Čovjek na to nikada na može da bude spreman. Doktori su mi već najavili neke stvari, ali nada uvijek umire posljednja. Nažalost ona je tu bitku izgubila – sa tugom u glasu nam je pjevačica pričala i dodala još:
Pokojna majka Viki Miljković jednu stvar nikada nije mogla da oprosti žiriju “Zvezda Granda”

– Mi smo uvijek sa njom i ona je uvijek sa nama… To je  jako svježe i ne mogu da ništa govorim o tome.

Pjevačica je imala veliku podršku prijatelja i kolega nakon smrti majke.

Viki Miljković je rođena u Nišu, 18. decembra 1974. godine i ona je srpska pjevačica.Poznata je po hitovima kao što su Mahi, mahi, Mariš li, Ti muškarac, Da li si dobro spavao, Čiki liki lajla, Rumba, Crno na belo, i mnogim drugim.

Oglasi – Advertisement