Novo Showbizz

Vijest o smrti BORE DRLJAČE odjeknula, odmah se i njegov prijatelj oglasio – NISAM MOGAO DA SE SMIRIM

Šire se informacije da je poznati folker preminuo. 

Radi se o pjevaču narodne muzike Bori Drljači, koji je prema vijestio imao srčane mane zbog kojih je preminuo. Srčane komplikacije su mu se navodno vratile u zadnjih sedam dana. On je zbog istih problema bio u bolnici prije dva mjeseca, i činilo se da je to sve ostalo iza njega. Kada je napuštao bolnicu rekao je sljedeće:

“Osjećam se jako dobro, napustio sam bolnicu i sve je uredu. Stari vuk je ponovo tu, ali radi korona virusa moram biti u kući. U kući sam navikao samo da spavam, jer sam stalno u pokretu,- rekao je on.

Vijest da je Bora preminuo je pogodila mnoge, pogotovo njegove prijatelje, i jedan se i povodom ovoga oglasio i rekao sljedeće:

“Demantujem ovu informaciju, u pitanju je čista laž, čovjek koji mrzi Boru je proširio ovu laž. Bora se dobro drži i nalazi se u bolnici i on je živ. Mediji me zovu cijeli dan, počeo sam da plačem  kad sam čuo vijest, nisam mogao da se smirim, odmah sam provjerio i čuo se s njim, drži se, uredu je, rekao je Era.

Era Ojdanić se nalazi u hotelu iz kojeg radi na svom novom biznisu koji mu ide jako uspješno i za sad bez ikakvih problema.

Poznato je da se lažne vijesti brzo šire i da mogu šokirati mnoge sve dok ne shvate da se radi o laži, nadamo se da će pjevač biti uredu i da će se oporaviti.

Oglasi – Advertisement