Vijest koja trese Ameriku: Policajac slikao beživotna tijela Kobija i njegove kćerke pa ih pokazivao u baru: Tajna procurila u javnost: ovo je strašno!

0
318

U Americi se desio veliki skandal u kojem se radi da je nekoliko policajaca koji su iz Los Anđelesa, kako se govori slikali mrtva tijela legendarnog košarkaša Kobi Brajanta i njegove kćerke Điđi zajedno sa sedam ostalih članova posade, i te slike pokazivali svojim prijateljima u baru.

Mnogi pokušavaju da utišaju ovaj skandal, ali su mnogi saznali da su ovi policajci zloupotrijebili svoj položaj i tako slikali bezživotna tijela ovih ljudi. Kako prenosi TMZ, a oni su bili i prvi koji su objavili vijest o smrti kobija, potvridili su da je ured šerifaposlao dopis u kojem se zaposleni mole da prijave ovu grešku i da se slike odmah izbrišu kako se ne bi dalje širile. Šerif Los Anđelesa, Aleks Vilanueva je rekao da je jako uznemiren jer su njegovi zaposleni uradili ovo u ovako osjetljivom slučaju.

Kako nadove informacije američkih medija ovaj mladić koji je nedavno zapošljen je slikao tijela na mjestu nesreće, i te slike je pokazao svojoj djevojci u namjeri da je fascinira, a taj slučaj je prijavio konobar.TMZ je jednom prilikom pozvao šerifa kako bi ga pitao da potvrdi tačnost ove teme, tada im je rečeno ad su u stanici znali za ovaj slučaj već tri sedmice, ali govore da je problem pokušan da se riješi u tišini.

Zbog svega ovoga se oglasio i advokat porodice Brajant, Geri Rob koji je reagovao nakon što je ova vijest ostavila bez teksta Vanesu suprugu od Kobija.

Ostatak teksta možete pročitati na linku klikom OVDJE.

Loading..