Vidjelica iz Međugorja: Gospa više neće davati poruke

0

Svi dobro znamo ženu po imenu Mirjana Dragičević, to je žena koja tvrdi da joj se već 39 godina Gospa u Međugorju ukazuje svaki mjesec.

On je sada obavijestila  javnost da više neće primati apsolutno nikakve poruke.

Javnih ukazanja u Međugorju više nikako neće biti.

Međugorska “vidjelica”, kako su je prozvali, do sada je svakog drugog u mjesecu okupljala vjernike kojima je tvrdila da vidi Gospu, a onda bi navodnu poruku od Gospe objavljivala svakog 25. u tom istom mjesecu.

Ali ipak, i tome je došao kraj i Gospa u Međugorje više neće dolaziti na redovnoj bazi tako da neće više biti okupljanja vjernika.

Portali koji se bave Međugorjem pišu da je Mirjana dobila posljednju Gospinu poruku i da će joj se od sada Majka Božja ukazivati samo na njen rođendan, koji je 18. marta, i to isključivo u intimnosti njezinog doma.

Do sada je Mirjana tvrdila da joj se Gospa ukazivala svakog dana do 1987. godine, kada joj je rekla da će je posjećivati samo na njen rođendan. Međutim, nije poznato, podsjeća Index, kada se Godpa predomislila i počela dolaziti svakog drugog u mjesecu.

https://www.youtube.com/watch?v=zipWO1IbbJI&feature=emb_title

Mnogi vjernici se pitaju zašto je Gospa dolaske otkazala baš sad kad im je najviše potrebna, u vrijeme pandemije korona virusa. Kada smo kod korona virusa, moramo podsjetiti da se svi čuvaju i da ostanu u svojim kućama. Situacija postaje sve ozbiljnija svaki dan, te upravo zbog toga povedite računa da uvijek imate rukavice i masku na licu gdje god da krenete.

Preporučujemo