Showbizz

Velika drama u porodici Živojinović na odmoru na Maldivima: Stefanu se izgubio svaki trag, a onda je zazvonio Brenin telefom: Samo je briznula u plač!

Poznata srpska pjevačica Lepa Brena je prije par sedmica zajedno sa svojom porodicom se vratila sa tradicionalnog odmora koje je ove godine prekinut sa dramom.

Njen sin Stefan im se nije mogao pridružiti jer je imao obaveza koje su obuhvatale nastupe na koje je morao ići, i sa majkom se dogovorio da će nakon nastupa se pridružiti svima na Maldivima, i rekao je da će joj se javiti kada krene iz Beograda za Dubai.


Ali je on odlučio da par dana u Emiratima provede sa svojim prijateljima a da to ne javi svojoj majci, i zbog toga ga je ona zvala na telefon al se on nije javljao, nakon toga ona nije znala šta se dešava sa njenim sinom i počela je da paničari, a izbor koji je blizak Živojinovićima je rekao sljedeće:

Na početku ove godine porodica je ljetovala na dvije destinacije.
Svi zajedno i to Brena,Boba,Viktor,Aleksandra,Filip i mali Aleksandar su prvo bili na Tajlandu a nakon toga su par dana proveli na Maldivima. Jedini član koji im se nije pridružio je bio Stefan koji je imao nastup za Srpsku Novi godinu u Vrnjačkoj Banji. Kako su se dogovorili on je nakon dva dana trebao da dođe na Maldive, ali je sve otišlo u pogrešnom pravcu.


Nakon što je javio Breni da je krenuo iz Beograda nakon toga mu nisu čuli glas.
Kada je sletio u Dubai izgubio mu se svaki trag a da bude još gore telefon mu je bio isključen.
Ostatak teksta možete pročitati OVDJE.

Oglasi – Advertisement