Savjeti

Veća zadnjica i uzak struk: Žene širom svijeta oduševljene ovim trikom: Svake farmerke će vam stajati kao salivene!

Žene koje imaju uži struk a nešto šire bokove, najbolje razumiju kako iritira kada pronađu pantalone koje su savršene na bokovima a na struku vise.

kim Kardashian je odličan primjer ovog oblika tijela, ali ona je rođena pod sretnom zvijezdom s obzirom da joj se sva odjeća šije po mjeri. Za sve ostale žene koje pantalone kupuju u buticima, žena čije je ime Megan otkrila je genijalan trik s kojim će vam svake pantalone pristajati odlično.

Ona je objavila video u Facebook grupi “Grace Fit Gudie”, te je napisala: “Ovo je životni trik!!! uzak struk i velika guza? Više se ne morate brinuti!”

Video s vama nažalost ne možemo podijeliti s obzirom na privatnost grupe koju smo već spomenuli. Dakle, žena nosi pantalone koje joj stoje savršeno na bokovima ali imaju prostora oko struka. Dugme na pantolama uzima jednom rukom, a drugom obuhvata prvu petlju za provlačenje kaiša sa suprotne strane.

Nakon toga, dugme provlači kroz tu petlju, i tako se postiže automatski učinak sakupljanja viška materijača. Tek poslije toga ova žena provlači dugme kroz njegov pripadajući otvor te zakopčava pantalone najnormalnije. Na samom kraju pokazuje rezultat, i stvarno, nema nikakve šanse da neko može vidjeti razliku.

Njena snimka je dobila više od 800 lajkova, a žene koje su kao članovi u već spoemnutoj grupi nisu ni jednog trenutka mogle sakriti oduševljenje.
“Ovo je najkorisniji video koji sam pogledala u svom životu. Tačno si nam spasila život”, jedan je od komentara žene koja ima isti problem sa pantalonama.

Oglasi – Advertisement