Vašington pod opsadom! Mrtvačke vreće se gomilaju ispred Bijele kuće, Tramp zarobljen u Ovalnoj sobi! (Foto, Video)

0

Od kraja 2019. godine krenula je borba sa pandemijom korona virusa.

Sve je počelo od Kine, odnosno od grada Wuhana iz kojeg je potekao ovaj smrtonosni virus. Nakon Kine, vrlo brzo je došao u Evropu gdje su se napravila nova žarišta, zaraženih je bilo sve više i više, nažalost i umrlih, a malo onih oporavljenih. Njagore stanje je bilo u Italiji, koja je par dana imala i preko hiljadu mrtvih. Mnoge bolnice su tamo doživjele kolaps, doktori su bili iscrpljeni, a pacijentima nikad kraja.

Nakon Italije i Evrope, korona virus je stigao u Ameriku, koja je, što se tiče cijelog svijeta, postala novo najveće žarište i koja danas ima preko 1,5 miliona zaraženih.

Svi smo upoznati sa činjenicom koliko je građana Amerike nezadovoljno time što je sadašnjih predsjednik izabran. Mnogi se ne slažu sa ovom činjenicom te konstantno traže nove razloge zbog kojih bi se on trebao smjeniti.

 

Tako su demonstranti ispred Bijele kuće položili obilježene mrtvačke vreće na kojima je pisalo”Tramp- kovid- smrt”, tako iskazujući nezadovoljstvo načinom na koji je Trampova administracija riješila pandemiju virusa korona odnosno covid 19.

Na tom protestu koji se desio u srijedu povod Nacionalnog dana sjećanja, neki od demonstranata nosili su i transparente kao što su: “Koliko grobova jedan predsjednik može da iskopa”, Trampov promašaj- naš gubitak”, “Laži su ipak najsmrtonosnije” itd., tako izvještava En Bi Si njuz. Svim ovim transparentima, kao i ovim samim činom, ovi ljudi su htjeli pokazati svoje nezadovoljstvo prema “novom” predsjedniku Amerike.

Preporučujemo