Novo

Usvojila djevojčicu pa onda uradila DNK testiranje: Rezultat DNK testiranja ostavio bez riječi cijelu porodicu: Pogledajte šta se desilo!

Vjerovatno ste i vi čuli za uzrečicu “Krv nije voda”, ali za ovaj par to nije bila samo uzrečica ili nek prazne riječi.

Ova cijela priča počela je nakon što je šar odlušio da usvoji jedno dijete.

Oni su Stacy i James i žive u Missouriji. Nakon što su obišli dom za nezbrinutu djecu, privukla im je pažnju jedna djevojčica koja se zvala Elliana. Mala Elliana je boravila u Kineskom sirotištu.

Tada je ovaj par bio u braku punih 23 godine, ali tek na početku braka, shvatili su kako će biti jako teško da dobiju dijete. Ali, već nakon par godina, stvari su išle na bolje te su uspjeli dobiti trri zdrava sina.

Nazvali su ih Mattews, Kyle i Andrew, ali je Stacy i pored tri sina ondavno htjela da usvoji jedno dijete, i to čim budu u mogućnosti.

Odredili su da žele usvojiti dijete iz Kine, te su nakon toga kontaktirali jednu porodicu.

Odmah na prvo pogled su osjećali kako je mala Elliana baš pravo dijete za njih. Djevojčica je imala neku vrstu poremećaja u mozgu, ali ih to nikako nije spriječilo da je uzmu sebi i pruže joj topao dom.

Morali su da prođu određene pretrage u bolnici, a kada su to zavrišili tada je bilo vrijeme da se djevojčica pridruži ostatku njene buduće porodice. Jedan par je bio upoznat sa njihovom pričom, te su i oni odlučili da urade isto, da usvoje dijete iz Kine.

Ta druga porodica je življela blizu njih i inače su se družili, a nakon što su upoznali dvije usvojene djevojčice one su se istog trenutka sprijateljile. Jako su ličile a njih je to zaista zaintrigiralo.

Odlučili su da urade DNK test, a nakon što su došli rezultati pokazali su kako su te dvije djevojčice ustvari sestre.

Oglasi – Advertisement