Uspjeli su da ih rastave! Evo gdje je Haris našao utjehu nakon raskida sa Radom: Kad je čula poručila mu da se ne vraća njoj više?!

0

Popularni pjevački par Rada Manojlović i Haris Berković navodno su raskinuli vezu, u trenutku kada je pjevač odlučio da napusti izabrnicu i ode kod roditelja u Bosnu i Hercegovinu.

– Rada i Haris je trebalo da ostanu u zajedničkom stanu u Beogradu, jer su se tako u početku dogovorili, međutim pjevač je na kraju popustio roditeljima koji su ga zvali da se vrati u Bosnu i Hercegovinu – kaže izvor.

Pjevačici nije bilo pravo zbog Harisove odluke da ode kod svojih, zbog toga što su se lijepo dogovorili da će ostati zajedno, pa je uslijedila prepirka tokom koje mu je Rada rekla da i ona brine za svog oca i sestru, ali da je uprkos tome riješila da ostane s njim. Haris je na kraju odlučio da ode, dok mu je Rada u bijesu poručila da se ne vraća više nikad.

– Sada joj on piše svaki dan, ali ona nema namjeru da popusti. Kako će sve ovo između njih da se završi, ne znam, ne možemo biti sigurni, možda se i užele jedno drugog, pa Manojlovićeva popusti, a možda je sada starno gotovo – zaključio je izvor.

Moramo podsjetiti da je veza između Rade i Harisa čak trajala i par godina. Mnogi su bili iznenađeni, s obzirom da je ona starija od njega, ali je on više puta izjavio da mu to ne smeta. Osim toga, veliki broj fanova od Rade se začudio s obzirom da Haris živi u Bosni i Hercegovini, nisu vjerovali da će to moći da funkcioniše.

Preporučujemo